Resultaten voor spirituele vereniging

spirituele vereniging
 
Harmonia Amsterdam viert 115 jarig bestaan! Westerpost.
Tijdens de viering van de open dag op zaterdag 13 april zijn er gerenommeerde mediums aanwezig en kunnen korte consulten afgelegd worden tegen een kleine vergoeding. Op deze dag kunt u kennis maken met het werk van Harmonia en, als u hierin geïnteresseerd bent, wat een Spirituele Vereniging is en wat zij precies doen en voor wie.
spirituele muziek
Doelstelling.
Op meditatie/werkavonden werken de deelnemers onder begeleiding aan hun spirituele en i ntuïtie ve ontwikkeling. Soms komen hierbij hun al dan niet bewuste paranormale vermogens tot uiting. Deze avonden zijn bedoeld voor een ieder die aan haar of zijn spirituele groei wil werken door o.m.
Matrassen
Beroepsvereniging van Spiritueel Werkers c 2018.
Neem gerust contact op met het secretariaat als u vragen heeft of stuur een e-mail naar info.bsw@onsbrabantnet.nl. Naast een overzicht van alle huidige aangesloten spiritueel werkers vindt u hier uitgebreide informatie over een spiritueel werker in het algemeen en over de beroepsvereniging in het bijzonder.
krediet
Spirituele Groep Heuvelland. Spirituele Groep Heuvelland.
Wij trachten hierdoor tevens de mogelijkheid te bieden u in contact te brengen met gelijkgestemde mensen. De avonden in Wijlre, Limburg zijn toegankelijk voor iedereen en sommige avonden hebben een lerend karakter en gaan wat dieper op de stof in.
gasfornuis
Klankschalen demo Spirituele Vereniging Iris Lutjebroek 20 april 2016 Praktijk Danielle Forrer, liefdevol energiewerk Wieringerwerf Hollands Kroon.
Klankschalen demo voor Spirituele Vereniging Iris 20 april 2016 Woensdag 20 april 2016 Grootebroek Op woensdagavond 20 april 2016 verzorgt Danielle Forrer een avond met klankschalen voor Spirituele Vereniging Iris in Lutjebroek. http//www.spiritueleverenigingiris.nl/: http//www.spiritueleverenigingiris.nl/wp: content/uploads/2015/12/programma-1e-helft 2016.pdf Danielle neemt zowel haar grote kristallen klankschalen als haar collectie tibetaanse klankschalen mee.
website
Centrum voor Meditatie Mindfulness en spirituele psychologie Groningen.
Feiten en cijfers. U bent hier.: Centrum voor Meditatie Mindfulness en spirituele psychologie Groningen. Centrum voor Meditatie Mindfulness en spirituele psychologie Groningen. Psychologiepraktijk en psychotherapiepraktijk. Adres Hereweg 114. 9725 AK Groningen. Zijn deze gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier.
goedkope rijschool den haag
Workshop Spirituele Hypnotherapie 19 september 2018 Utrecht Nederlandse vereniging voor hypnose.
Op woensdag 19 september 2018 vindt de workshop Spirituele Hypnotherapie plaats. Eerst waren er de spirituele tradities eeuwen oud, toen kwam hypnose 18e eeuw en daarna de diverse psychotherapeutische richtingen 1900 heden. En bij het ontwikkelen van het nieuwe komen we weer terug bij het oude: wordt de cirkel weer rond?
Google zoekmachine
SPIRITUELE VERENIGING.
Het doel van SPIRITUELE VERENIGING CRYSTALINA is een helpende hand te reiken bij je spirituele groei. Dit door beleven en ervaren van je eigen mogelijkheden. De Openbare Avonden zie AGENDA zijn voor iedereen die geïnteresseerd is. Iedereen die eens kennis wil maken met spiritualiteit is welkom.
wasmachine

Contacteer ons